Over ons

Martijn en MarjoleinNa zes jaar wikken en wegen hebben wij (Martijn en Marjolein) ons Nederlandse leventje ingeruild voor een leven op Ibiza. Een grote stap die tegelijkertijd vrij makkelijk te maken was. Inmiddels wonen we hier al ruim twee jaar en hebben we naast onze twee honden Pip en Narda, onze katten: Mr Gonzalo en Miep en een stuk of 20 kippen, een nieuw gezinslid met armen en benen in plaats van veren en poten: Bodhi.

Ik (Marjolein) werk als freelance tekstschrijver en agent voor het villaverhuur bedrijf VillaXL en Martijn is freelance race- en rally engineer en de technische man van 4×4 Rent Ibiza. Omdat we het heerlijk vinden om mensen om ons heen te hebben die net zo van het eiland genieten als wij, stellen wij twee kamers ter beschikking. Wij verheugen ons er erg op om ook het derde jaar weer onze gasten te mogen ontvangen!

Martijn, Marjolein & Bodhi

 

6 thoughts on “Over ons

 1. Leeuuukkk!! Ziet er hartstikke goed uit! Nu al zin in juni!! Zin om naar jullie te komen en te zien…en…Ibiza! Groeten Jackster!!

 2. Hoi Marjolein en Martijn,
  Via Aafke hebben we de link van jullie website doorgekregen. Het ziet er heel gezellig uit. Jullie hebben hard gewerkt zo te zien en volgens ons gaat het jullie lukken om er iets moois van te maken. Wie weet komen we het een keer bekijken en dan uiteraard ook van het lekkere ontbijt gebruik maken.
  Groetjes Henny en Hanneke van Garden (Utrecht)

 3. Hi lieverds!
  Wat een heerlijkheid!! Leuk om jullie verhaal (tje) te lezen.
  Ik hoop jullie daar nog eens te ontmoeten. Het ziet er erg mooi uit.
  Alle geluk van de hele wereld gewenst! Geniet ervan, x
  Ciao
  groetjes Cindy

 4. We zijn de tweede dag ingegaan….wat een heerlijke plek….met ons 5jes voelen we een warm welkom en erg op ons gemak, genieten we van jullie huis, de super gezellige sfeer die er op dit plekje is, de humor en het ‘gekeuvel’!
  Bedankt Shanna, Melanie, Natascha, Jascha en Jack! XXXX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *