Welkom bij Nova Ibiza

Vakantie zoals het hoortVlakbij het typisch Ibicenco dorpje San Carlos vind je onze schattige boerderij (casa payesa zoals ze het hier noemen). Hier wonen wij samen met onze twee honden en genieten wij elke dag van het heerlijke klimaat en levensstijl.

Voor onze vrienden, vrienden van vrienden, familie en kennissen hebben wij twee eenvoudige kamers ingericht! Hierdoor kunnen we iedereen laten meegenieten van ons leventje op Ibiza. Uiteraard hoort daar een heerlijk ontbijt bij (fruit, fruitsap, muesli en yoghurt/melk) en. En kom je net terug van een nacht stappen? Geen probleem, wij serveren graag een overheerlijke fruitsap voor de nodige vitamines.

Ons huis is een traditionele boerderij waar de oude elementen, zoals de stallen, nog aanwezig zijn. In de tuin vind je zelfs olijfbomen van ruim 200 jaar oud! Vanaf het terras heb je uitzicht over San Carlos en het enorme stuk land dat erbij hoort. Op de eerste verdieping bevinden zich de twee kamers die samen een badkamer voorzien van douche en toilet delen. Bovendien is daar een zalig en zonnig terras waar je je even helemaal terug kunt trekken. Het ontbijt wordt elke ochtend op het terras op de begane grond geserveerd en er mag gebruik gemaakt worden van onze keukenfaciliteiten. Maar uiteraard toveren wij ook graag heerlijke gerechten voor onze gasten op tafel!!

We raden iedereen aan om een auto te huren. Ibiza lijkt klein, maar kan soms verrassend groot zijn. Eventuele tips voor betrouwbare verhuurbedrijven hebben wij voor je.

Huisdieren zijn toegestaan, maar overleg wel even van tevoren!

One thought on “Welkom bij Nova Ibiza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *